Εξαγορά από την Epsilonnet

θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνεργάτες μας αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους στον ξενοδοχειακό χώρο, ότι υλοποιήθηκε η συμφωνία με την Epsilonnet για την ένταξη της Hotel Availabilities ltd στον όμιλο των επιχειρήσεών της, με τη συμμετοχή της εν λόγω εταιρείας στο μετοχικό κεφάλαιο της HotelAvailabilities. Ως αποτέλεσμα της ανακοίνωσης, δεν θα υπάρξουν αλλαγές στην […]

epsilonnet-logo

θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνεργάτες μας αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους στον ξενοδοχειακό χώρο, ότι υλοποιήθηκε η συμφωνία με την Epsilonnet για την ένταξη της Hotel Availabilities ltd στον όμιλο των επιχειρήσεών της, με τη συμμετοχή της εν λόγω εταιρείας στο μετοχικό κεφάλαιο της HotelAvailabilities.

Ως αποτέλεσμα της ανακοίνωσης, δεν θα υπάρξουν αλλαγές στην υπηρεσία, τους λογαριασμούς, τις τιμές ή τη σχέση που έχουμε μέχρι τώρα. Επίσης, η HotelAvailaiblites θα συνεχίζει να λειτουργεί αυτόνομα, όπως ακριβώς λειτουργούσε μέχρι στιγμής, και τόσο το προσωπικό της όσο και τα στελέχη της παραμένουν τα ίδια και σε πλήρη λειτουργία.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την είσοδο στον όμιλο επιχειρήσεων της Epsilonnet, διότι αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στην απλοποίηση και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε την απλότητα, την αξιοπιστία, την ευελιξία, την υποστήριξη και ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε νέες δυνατότητες του channel manager που ενισχύουν την παραγωγικότητα, και την απόδοση των καταλυμάτων σας.

Κατηγορίες Άρθρων

Hotel Availabilities A.E. © 2024| All rights reserved